BOILER INDIRECT CU 2 SERPENTINE, 200 LITRI, IZOLAT, HEIZTECH

3.289,00 RON buc
Livrare gratuita pe rutele ABCinstalatii
Volum
Serpentina
Cod produs - SKU UEB/C200

Descriere

BOILER INDIRECT CU 2 SERPENTINE, 200 LITRI, IZOLAT, HEIZTECH


SPECIFICATII TEHNICE

Capacitate (l) 200
Presiune maximă rezervor (bar) 10
Temperatură maximă de lucru (°C) 80
Înălțime (mm) 1330
Diametru (mm) 610
Racord apă (inch) 3/4"
Suprafață serpentină inferioară (m2) 0.8
Suprafață serpentină superioară (m2) 0.66
Flanșă gură de vizitare (mm) 101
Racord serpentină inferioară (inch) 1"
Racord serpentină superioară (inch) 1"
Masă (kg) 106


Seriile de boilere indirect cu 2 serpentine, 200 litri, izolat, HeizTech sunt proiectate astfel încât agentul termic încălzit să treacă prin serpentinele lor. Pentru aceasta, este necesară o sursă de căldură, precum un cazan de încălzire, cazan combi sau panouri solare. Volumul de apă din boiler este încălzit de apa fierbinte care circulă prin serpentină și oferă posibilitatea de a o folosi.

Agentul termic este stocat în boiler, căldura luată de la sursa de căldură încălzește apa menajeră din boiler prin intermediul serpentinei. Boilerul cu 2 serpentine, 200 litri, izolat, HeizTech este proiectat pentru a crește volumul de apă din circuitul închis în sistemele de încălzire și răcire și pentru a reduce numărul de porniri și opriri ale pompei/echipamentului de încălzire.

Boilerele HeizTech sunt produse în conformitate cu standardul TS 736, acesta acoperind metodele de sudare și principiile de siguranță. HeizTech se străduiește să ofere utilizatorilor săi o viață mai confortabilă, urmărind satisfacerea clienților prin îmbunătățirea continuă, cercetarea și dezvoltarea produselor cu principiile calității superioare și siguranței maxime.

Boilerele cu 2 serpentine 200 litri HeizTech sunt fabricate în conformitate cu standardele actuale în domeniu. Echipamentele din oțel sunt fabricate din tablă de oțel de calitate 6222, țevile respectă standardele, suprafața interioară este tratată prin emailare și împotriva coroziunii se folosește protecția catodică. Suprafața exterioară este acoperită cu poliuretan dur de înaltă densitate, cu permeabilitate scăzută la căldură începând de la 200 de litri până la 300 de litri.

Boilerele HeizTech sunt produse în conformitate cu o presiune de lucru de 10 bari, astfel încât să poată funcționa la presiunea rețelei de apă și să fie supuse unei presiuni de testare de 13 bari. Toate boilerele HeizTech sunt emailate și tratate termic.

Pentru a reduce posibilitatea ca bacteriile să se reproducă în zona inferioară a boilerelor, zona inferioară a vasului este încălzită de serpentine. În acest scop țevile din această zonă sunt proiectate astfel încât circulația apei să fie accelerată (sistem gât de lebăda). Fiecare boiler HeizTech are o formă convexă în partea de sus și de jos pentru a crește rezistența la presiune. Țevile care formează serpentinele sunt confecționate din oțel cu conținut redus de carbon, cu coeficient de transfer al căldurii ridicat, realizate dintr-un aliaj special. Boilerele HeizTech sunt acoperite cu o husa specială din piele artificială.

Detalii