CAZAN PE LEMNE, DIN TABLA DE OTEL, 35 KW, COMFORT WOOD, KEPO

8.989,00 RON buc
Livrare gratuita pe rutele ABCinstalatii
Putere (KW)
Cod produs - SKU ComfortWoodR35

Descriere

CAZAN PE LEMNE, DIN TABLA DE OTEL, 35 KW, COMFORT WOOD, KEPO


SPECIFICATII TEHNICE

Putere maximă (kW) 35
Tip combustibil lemn, brichete
Control aer cu regulator de tiraj
Conținut de apă (l) 82
Presiune maximă de lucru (bar) 3
Temperatură maximă de lucru (°C) 90
Mod aprindere manual
Mod curățire manual
Înălțime (mm) 1235
Lățime (mm) 590
Adâncime (mm) 1065
Diametrul racordului la coș (mm) 160
Racord circuit încălzire (inch) 1 1/4"
Dimensiuni ușă de alimentare (mmxmm) 355 x 240
Mod evacuare gaze de ardere natural
Masă (kg) 283


Cazanul pe lemne, din tablă de oțel, 35 kW, Comfort Wood, KEPO, este un reper de calitate în domeniul încălzirii cu ardere de lemn. Acest produs face parte din seria R a cazanelor cu trei căi de fum, oferind o soluție eficientă și practică pentru încălzirea cu lemn în locuințe și spații comerciale. Cu caracteristici inovatoare și detalii de design meticulos gândite, acest cazan garantează atât performanță optimă, cât și un grad înalt de confort.

Focarul cazanului, construit din tablă de înaltă calitate cu o grosime de 5 mm, reprezintă punctul central al performanței acestei piese inginerești. Capacitatea sa de a arde bucăți mari de lemn de foc, susținută de dimensiunile generoase ale ușii și focarului, creează o autonomie de lucru remarcabilă între două suplimentări de lemn. Aceasta permite utilizatorilor să se bucure de căldură continuă fără a fi nevoiți să alimenteze cazanul în mod constant.

În partea superioară a cazanului, se află două rânduri orizontale de schimbătoare de căldură, o tehnologie cu design care maximizează transferul de căldură și crește eficiența generală a sistemului. Aceasta înseamnă că energia generată în timpul procesului de ardere este utilizată în mod optim pentru încălzirea apei și implicit, pentru încălzirea spațiilor.

Una dintre caracteristicile cheie ale acestui produs este opțiunea de a instala un arzător de peleți, permițând tranziția ușoară și convenabilă către încălzirea cu peleți. Prin adăugarea elementelor destinate pentru arderea peleților în schimbătoarele de căldură, acest cazan devine ideal pentru cei interesați să utilizeze ambele surse de combustibil.

Flexibilitatea și accesibilitatea sunt elemente integrate în designul acestui cazan. Ușa se poate deschide atât spre stânga, cât și spre dreapta, oferind opțiuni de instalare adaptate spațiului disponibil. În interiorul camerei de ardere, un grătar plină cu apă construit din țevi de cazan contribuie la eficiența generală a sistemului, asigurând o absorbție mai bună a energiei termice.

Cu gândul la siguranță și funcționare optimă, producătorii au inclus opțiunea de a instala o protecție termică în caz de supraîncălzire, asigurând astfel o operare sigură și continuă în toate condițiile.

Ușurința întreținerii este o altă caracteristică proeminentă. Cazanul pe lemne, din tablă de oțel, 35 kW, Comfort Wood, KEPO este echipat cu o scrumieră generoasă, asigurând o curățare mai comodă și mai puțin frecventă. Accesul ușor la schimbătoarele de căldură și un set complet de accesorii de curățare facilitează în mod semnificativ menținerea eficienței și durabilității cazanului pe termen lung.

În plus, pentru a vă oferi certitudinea calității și a performanțelor, acest cazan a fost supus unor teste riguroase și a fost certificat conform standardului european EN 303-5:2012. Fabricat în conformitate cu standardul ISO 9001, acest cazan reprezintă un produs durabil, eficient și sigur, potrivit pentru satisfacerea nevoilor de încălzire ale oricărui mediu.

Cazanul pe lemne, din tablă de oțel, 35 kW, Comfort Wood, KEPO, cu trei căi de fum din seria R, reprezintă o combinație excelentă de tehnologie avansată, eficiență energetică și design practic. Cu o atenție meticuloasă la detalii și o calitate de fabricație superioară, acest produs se evidențiază ca alegerea ideală pentru cei care caută o soluție fiabilă și performantă pentru încălzirea cu lemn sau peleți.

Detalii

SKU
ComfortWoodR35
Greutate
283 kg
Brand