Pachet centrala pe lemn/carbune KOPH Panzzer 30 kW/35 kW cu regulator de tiraj inclus, Ø 130 mm, volum manta apa 70 litri, cu calorifere, vas expansiune, pompe recirculare

12.504,27 RON buc 12.891,00 RON buc
Livrare gratuita pe rutele ABCinstalatii
Putere (KW)
Cod produs - SKU 9799739198751

Descriere

SPECIFICATII TEHNICE

CARACTERISTICI GENERALE
Utilizare Rezidential
Tip centrala termica Centrala pe lemne
Destinat pentru Incalzire
Suprafata de montare Podea
Tip alimentare Lemn
Carbune
Preparare apa calda Sistem incalzire cu boiler termoelectric
Tiraj evacuare gaze arse Natural
Tip panou de comanda Mecanic
Putere utila maxima incalzire 30 kW (lemn)
35 kW (carbune)
Recomandat pentru incaperi pana la 215 mp
Continut pachet 1 x Centrala pe lemn KOPH Panzzer 35 kW
1 x Regulatori tiraj
Culoare Negru/Rosu
CIRCUIT DE INCALZIRE
Putere nominala maxima incalzire 35 kW
DIMENSIUNI
Inaltime 1310 mm
Latime 600 mm
Adancime 650 mm
Greutate 218 kg

CONTINUTUL PACHETULUI

  • 1 buc Centrala KOPH Panzzer 30 kW pe lemn/carbune + regulator de tiraj inclus
  • 1 buc Grup siguranta HERZ pentru cazan
  • 1 buc Pompa de recirculare electronica GPA 25/4-180, KOPH 
  • 1 buc Pompa de recirculare electronica GPA 32/6-180, KOPH 
  • 1 buc Radiator de baie KOPH 600/1800 tip scarita din otel, 993 W, drept
  • 6 buc Radiator KOPH 22/600/1200 tip panou din otel
  • 1 buc Radiator KOPH 22/600/800 tip panou din otel
  • 1 buc Vas expansiune MIT cu manometru 50 litri, Ø 380 mm
  • 1 buc Boiler termoelectric cu serpentina TESY GCV9S 1504420, 150 litri, 2000 W
  • 8 seturi Set 2 robineti si cap termostatic Herz 1/2", tur-retur

INSTALARE

Accesoriile sunt ambalate separat pentru a preveni orice avariere în timpul transportului. Montarea si punerea în funcțiune acestor piese se va face de către service-ul autorizat. Instalarea cazanului trebuie să se facă de către un instalator și electrician certificat în conformitate cu standardele și legile în vigoare. Producătorul nu este responsabil pentru avariile și accidente rezultate în urma instalării sau racordării incorecte.

Garanția nu acoperă defecțiunile din cauza instalării incorecte. Cazanele trebuie să fie instalate în conformitate cu standardele și legile în vigoare la momentul executării acestor operațiuni. În plus față de aceste standarde, următoarele puncte ar trebui să fie luate în considerare în momentul montării. 

POMPA DE CIRCULAȚIE

Se recomandă o pompă cu capacitate suficientă. Capacitatea pompei necesare este determinată luând în considerare rezistența în instalație. Consultați schemele de montaj din manual pentru a determina poziția corectă a pompei în sistem. Viteza pompei trebuie reglată în funcție de condițiile din instalație.  

Când pompa de circulație este instalată, defectarea conexiunilor electrice care coboară va elimina problema intrării apei în pompă. Instalarea perpendiculară a arborelui trebuie, de asemenea, evitată pentru a împiedica arborele pompei să apese carcasa sau capacul exterior în timpul funcționării.

Centralele KOPH PANZZER pe combustibil solid se recomandă să fie conectate la o instalație cu un vas de expansiune deschis, în conformitate cu schema de instalare prezentată mai jos. Pompa de circulație poate fi conectată la linia de tur sau de retur. În cazul în care pompa este în returul cazanului, vasul de expansiune deschis trebuie să fie mai sus decât înălțimea de pompare a pompei.  

SCHEMA HIDRAULICĂ CU VAS DE EXPANSIUNE ÎNCHIS


UTILIZAREA ȘI INSTALAREA REGULATORULUI DE TIRAJ

Înainte de a monta regulatorul, aplicați mai multe ture de bandă de teflon pe filet și înșurubați elementul de control pe acesta în siguranță dar nu prea strâns, deoarece filetele pot fi distruse dacă acesta este înfiletat prea mult. Introduceți cu grijă brațul în gaură de la dreapta la stânga, cu brațul în poziție orizontală, ridicând și slăbind șurubul hexagonal al capului, dacă este necesar. 

Introduceți brațul aproximativ 75 mm, astfel încât lanțul, atunci când este atașat, să nu interfereze cu deschiderea ușii de ardere. Șurubul trebuie să fie pe un segment plat al brațului, nu pe un capăt. Atașați capătul lanțului, păstrând brațul puțin tensionat, strângeți șurubul și atașați celălalt capăt după ce inelul este atașat la braț și și cârligul la brațul regulatorului.

Fixați lanțul la gaura din clapeta de aer a ușii de cenușă. Toate reglajele regulatorului ar trebui să se facă cu lanțul montat, dar lanțul poate fi desfăcut (închizând astfel clapeta de tiraj) atunci când nu se mai dorește alimentarea cazanului Închideți clapeta prin rotirea butonului atunci când se alimentează cazanul, deoarece provoacă uzura inutilă a regulatorului.

Detalii

SKU
9799739198751
Categorii
Greutate
218 kg
Brand