Pachet centrala pe lemn Termax cu ardere normala, putere 40 kW, volum manta apa 120 litri, regulator de tiraj, grup de siguranta

7.235,05 RON set 7.275,00 RON set
Livrare gratuita pe rutele ABCinstalatii
Putere (KW)
Cod produs - SKU 9799739199567

Descriere

Pachet centrala pe lemn Termax cu ardere normala, putere 40 kW, volum manta apa 120 litri, regulator de tiraj, grup de sigurantaSPECIFICATII TEHNICE

CARACTERISTICI GENERALE
Utilizare Rezidential
Tip centrala termica Conventionala
Destinat pentru Incalzire
Suprafata de montare Podea
Tip alimentare Lemne
Preparare apa calda Cu ajutorul unui boiler cu serpentina
Tiraj evacuare gaze arse Natural
Tip panou de comanda Mecanic
Putere utila maxima incalzire 40 kW
Recomandat pentru incaperi pana la 250 mp
Continut pachet 1 x Centrala Termax 40 kW
1 x Regulator de tiraj
1 x Grupa de siguranta
Kit evacuare gaze arse Nu
Culoare Negru/Rosu
CIRCUIT DE INCALZIRE
Putere nominala maxima incalzire 40 kW
Temperatura maxima cazan 90 C
Presiune maxima instalatie incalzire 2.5 bar
DIMENSIUNI INSTALARE
Diametru evacuare gaze arse 180 mm
DIMENSIUNI
Inaltime 1260 mm
Latime 670 mm
Adancime 720 mm
Greutate 320 kg


Descriere

Centrală pe lemne 40 KW - soluția de încălzire pentru spațiul tău - Recomandată pentru încăperi de până la 250m²

Dacă ești în căutarea unei soluții durabile, eficiente și eco-friendly pentru încălzirea clădirilor rezidențiale sau comerciale, Centrala pe lemne 40 KW este exact ce ai nevoie. Această centrală de top, fabricată din oțel de înaltă calitate, se distinge printr-o fiabilitate și longevitate excepționale, garantând o performanță ridicată în orice condiții.

Centralele pe lemne, recunoscute pentru eficiența lor, sunt o alegere populară datorită capacității lor de a furniza căldură constantă într-un regim de temperatură de 90/60 ° C. În plus, datorită faptului că acestea sunt alimentate cu lemne, sunt o opțiune mult mai sustenabilă și mai prietenoasă cu mediul în comparație cu alte tipuri de încălzire. Cu Centrala pe lemne 40 KW, poți avea liniștea că alegerea ta contribuie la protejarea mediului și, în același timp, oferă o încălzire fiabilă și eficientă pentru casa sau afacerea ta.


Centrala pe lemne 40 KW - o combinație perfectă de performanță și durabilitate  

Poți fi sigur că ai parte de cea mai bună calitate. Centrala pe lemne 40 KW nu face excepție de la această regulă. Aceasta a fost concepută cu o atenție deosebită la detalii, pentru a asigura o funcționare optimă și o durată lungă de viață. Oțelul de înaltă calitate de 5 mm utilizat în fabricarea centralei asigură o rezistență excelentă, iar ușile largi pentru combustibil permit arderea unor bucăți mari de lemn de foc.

Instalarea și punerea în funcțiune a centralei sunt simple, iar conectorii sunt standard. Î


Centrale cu combustibil solid fabricate din otel sunt destinate pentru incalzirea cladirilor rezidentiale si comerciale, precum si a sistemelor mari de incalzire, fie ca surse de caldura primare sau alternative. Acestea sunt concepute in principal pentru a arde combustibilii solizi si uleiurile de incalzire (cu adaugarea arzatorului si automatizarea automatizarii) si peletele (cu adaugarea simpla a arzatorului de pelete) intr-un regim de temperatura de 90/60 ° C.

Camera de ardere si partea convectiva a cazanului sunt fabricate din tabla de otel de inalta calitate 5 (mm) si sunt conectate la tehnologia moderna de taiere si sudare, care asigura o fiabilitate ridicata in functionare, precum si o longevitate mare si calitativa a cazanului. Usile pentru combustibil sunt suficient de mari pentru a permite arderea unor bucati mari de lemn de foc. Cazanul este bine izolat termic cu vata de sticla in tabla de calitate superioara, simpla si practica.

Instalarea si punerea in functiune a cazanului sunt simple, iar conectorii sunt standard. Testarea fiecarei scurgeri a cazanului este dubla si se efectueaza cu dispozitive si echipamente speciale. Garantia producatorului la sudurile din corpul cazanului este de 5 ani, cu serviciul furnizat in timp, cand programul permite personalului de service sa efectueze interventia.


1. Caracteristicile dimensionale ale cazanelor cu combustibil solid2. Conectarea cazanului la cosul de fum3. Amplasarea corecta a cosului de fum in raport cu acoperisul4. Dimensionarea corecta a cosului de fum5. Pozitionarea cazanului in camera special destinata amplasarii acestuia6. Instalarea cazanului pe un sistem de incalzire inchis


7. Diagrama de instalare a supapei termice cu racorduri de ¾


8. Schema de imbinare a cazanului cu un sistem de incalzire deschis


9. Verificarea inchiderii usilor

Detalii

SKU
9799739199567
Categorii
Greutate
320 kg
Brand