Pachet centrala pe lemne 25 kW Termax cu ardere normala, volum manta apa 75 litri + Cos de fum din inox cu dublu perete, inaltime 4 metri, diametru interior 200 mm + Grup de siguranta HERZ + Regulator de tiraj Honeywell

9.631,00 RON buc
Livrare gratuita pe rutele ABCinstalatii
Putere (KW)
Cod produs - SKU 9799739200614

Descriere

Pachet centrala pe lemne 25 kW Termax cu ardere normala, volum manta apa 75 litri + Cos de fum din inox cu dublu perete, inaltime 4 metri, diametru interior 200 mm + Grup de siguranta HERZ + Regulator de tiraj Honeywell


SPECIFICATII TEHNICE

CARACTERISTICI GENERALE
Utilizare Rezidential
Tip centrala termica Conventionala
Destinat pentru Incalzire
Suprafata de montare Podea
Tip alimentare Lemne
Preparare apa calda Cu ajutorul unui boiler cu serpentina
Tiraj evacuare gaze arse Natural
Tip panou de comanda Mecanic
Putere utila maxima incalzire 25 kW
Recomandat pentru incaperi pana la 150 mp
Continut pachet 1 x Centrala Termax 25 kW
Kit evacuare gaze arse Nu
Culoare Negru/Rosu
CIRCUIT DE INCALZIRE
Putere nominala maxima incalzire 25 kW
Temperatura maxima cazan 90 C
Presiune maxima instalatie incalzire 2.5 bar
DIMENSIUNI INSTALARE
Diametru evacuare gaze arse 160 mm
DIMENSIUNI
Inaltime 1260 mm
Latime 530 mm
Adancime 720 mm
Greutate 281 kgSoluția ideală de încălzire: Centrala pe lemne 25 KW Termax cu ardere normală și volum de manta apă de 75 litri

Centrala pe lemne de 25 KW de la Termax este soluția perfectă pentru încălzirea clădirilor comerciale și rezidențiale de până la 150mp. Fabricată din oțel de înaltă calitate și folosind tehnologie modernă de tăiere și sudare, centrala asigură o funcționare fiabilă și o longevitate ridicată. Centrala pe lemne de 25 KW de la Termax poate arde cu ușurință combustibilii solizi, uleiurile de încălzire și peletele. Cu un regim de temperatură de 90/60 ° C, aceasta poate fi utilizată ca sursă de căldură primară sau alternativă. Cazanul este bine izolat termic cu vată de sticlă de calitate superioară, asigurând astfel eficiența și practicitatea. Instalarea și punerea în funcțiune sunt simple, iar garanția producătorului la sudurile din corpul cazanului este de 5 ani, cu serviciul furnizat în timp util de către personalul de service.

 Pachetul contine:

 • 1 buc Centrala pe lemne 25 kW Termax cu ardere normala, volum manta apa 75 litri
 • 1 buc Regulator de tiraj Honeywell pentru cazane cu combustibil solid FR124 – 3/4A
 • 1 buc Grup de siguranta HERZ pentru cazan (robinet de aerisire, supapa de siguranta, manometru), 1210415
 • 1 buc Cos de fum din inox cu dublu perete, inaltime 4 metri, diametru interior 200 mm

Avantaje centrala pe lemne 25 kw Termax

 • Capacitate mare de încălzire a încăperilor de până la 150 mp, asigurând confortul termic optim.
 • Tehnologie modernă de sudare și tăiere, garantând o fiabilitate ridicată și o longevitate mare a cazanului.
 • Usile pentru combustibil sunt suficient de mari pentru a permite arderea bucatilor mari de lemn de foc, făcând procesul de încălzire mai eficient și mai convenabil.
 • Bine izolat termic cu vată de sticlă în tablă de calitate superioară, care reduce pierderile de căldură și economisește energie.
 • Instalarea și punerea în funcțiune sunt simple, iar conectorii sunt standard, ceea ce face ca produsul să fie ușor de utilizat.
 • Testarea fiecărei scurgeri a cazanului este dublă și se efectuează cu dispozitive și echipamente speciale, garantând siguranța și fiabilitatea produsului.
 • Garanția producătorului la sudurile din corpul cazanului este de 5 ani, oferind o protecție îndelungată împotriva defecțiunilor și deteriorărilor.
 • Utilizarea de combustibil solid reduce costurile de încălzire și este mai ecologică decât alte surse de energie, protejând mediul înconjurător.

Centrale cu combustibil solid fabricate din otel sunt destinate pentru incalzirea cladirilor rezidentiale si comerciale, precum si a sistemelor mari de incalzire, fie ca surse de caldura primare sau alternative. Acestea sunt concepute in principal pentru a arde combustibilii solizi si uleiurile de incalzire (cu adaugarea arzatorului si automatizarea automatizarii) si peletele (cu adaugarea simpla a arzatorului de pelete) intr-un regim de temperatura de 90/60 ° C.

Camera de ardere si partea convectiva a cazanului sunt fabricate din tabla de otel de inalta calitate 5 (mm) si sunt conectate la tehnologia moderna de taiere si sudare, care asigura o fiabilitate ridicata in functionare, precum si o longevitate mare si calitativa a cazanului. Usile pentru combustibil sunt suficient de mari pentru a permite arderea unor bucati mari de lemn de foc. Cazanul este bine izolat termic cu vata de sticla in tabla de calitate superioara, simpla si practica.

Instalarea si punerea in functiune a cazanului sunt simple, iar conectorii sunt standard. Testarea fiecarei scurgeri a cazanului este dubla si se efectueaza cu dispozitive si echipamente speciale. Garantia producatorului la sudurile din corpul cazanului este de 5 ani, cu serviciul furnizat in timp, cand programul permite personalului de service sa efectueze interventia.

1. Caracteristicile dimensionale ale cazanelor cu combustibil solid2. Conectarea cazanului la cosul de fum3. Amplasarea corecta a cosului de fum in raport cu acoperisul4. Dimensionarea corecta a cosului de fum5. Pozitionarea cazanului in camera special destinata amplasarii acestuia6. Instalarea cazanului pe un sistem de incalzire inchis


7. Diagrama de instalare a supapei termice cu racorduri de ¾


8. Schema de imbinare a cazanului cu un sistem de incalzire deschis


9. Verificarea inchiderii usilor


Detalii

SKU
9799739200614
Categorii
Greutate
281 kg
Brand