Pachet centrala pe lemne 50 kW Termax cu ardere normala, volum manta apa 140 litri, regulator de tiraj, grup de siguranta

7.935,05 RON buc 7.975,00 RON buc
Livrare gratuita pe rutele ABCinstalatii
Putere (KW)
Cod produs - SKU 9799739199581

Descriere

Pachet centrala pe lemne 50 kW Termax cu ardere normala, volum manta apa 140 litri, regulator de tiraj, grup de sigurantaCentrala cu lemne 50 kW recomandata pentru incaperi de pana la 300 m²SPECIFICATII TEHNICE

CARACTERISTICI GENERALE
Utilizare Rezidential
Tip centrala termica Conventionala
Destinat pentru Incalzire
Suprafata de montare Podea
Tip alimentare Lemne
Preparare apa calda Cu ajutorul unui boiler cu serpentina
Tiraj evacuare gaze arse Natural
Tip panou de comanda Mecanic
Putere utila maxima incalzire 50 kW
Recomandat pentru incaperi pana la 300 mp
Continut pachet 1 x Centrala Termax 50 kW
1 x Regulator de tiraj
1 x Grup de siguranta
Kit evacuare gaze arse Nu
Culoare Negru/Rosu
CIRCUIT DE INCALZIRE
Putere nominala maxima incalzire 50 kW
Temperatura maxima cazan 90 C
Presiune maxima instalatie incalzire 2.5 bar
DIMENSIUNI INSTALARE
Diametru evacuare gaze arse 180 mm
DIMENSIUNI
Inaltime 1260 mm
Latime 670 mm
Adancime 800 mm
Greutate 362 kgDescriere

Centrala pe lemne 50 kW Termax - Eficienta si putere pentru incaperi mari

Centrala pe lemne Termax cu putere de 50 kW este soluția ideală pentru încălzirea eficientă a clădirilor rezidențiale și comerciale cu suprafețe de până la 300 mp. Concepută pentru a funcționa cu combustibili solizi, uleiuri de încălzire și pelete, această centrală termică oferă o performanță excelentă într-un regim de temperatură de 90/60 °C.

Soluția perfectă pentru încălzirea rezidențială și comercială cu centrala pe lemne 50 kW Termax

Centrale cu combustibil solid fabricate din otel sunt destinate pentru incalzirea cladirilor rezidentiale si comerciale, precum si a sistemelor mari de incalzire, fie ca surse de caldura primare sau alternative. Acestea sunt concepute in principal pentru a arde combustibilii solizi si uleiurile de incalzire (cu adaugarea arzatorului si automatizarea automatizarii) si peletele (cu adaugarea simpla a arzatorului de pelete) intr-un regim de temperatura de 90/60 ° C.

Camera de ardere si partea convectiva a cazanului sunt fabricate din tabla de otel de inalta calitate 5 (mm) si sunt conectate la tehnologia moderna de taiere si sudare, care asigura o fiabilitate ridicata in functionare, precum si o longevitate mare si calitativa a cazanului. Usile pentru combustibil sunt suficient de mari pentru a permite arderea unor bucati mari de lemn de foc. Cazanul este bine izolat termic cu vata de sticla in tabla de calitate superioara, simpla si practica.

Centrala pe lemne 50 kw recomandată pentru încăperi de până la 300m²

Instalarea si punerea in functiune a cazanului sunt simple, iar conectorii sunt standard. Testarea fiecarei scurgeri a cazanului este dubla si se efectueaza cu dispozitive si echipamente speciale. Garantia producatorului la sudurile din corpul cazanului este de 5 ani, cu serviciul furnizat in timp, cand programul permite personalului de service sa efectueze interventia.


1. Caracteristicile dimensionale ale cazanelor cu combustibil solid

 

2. Conectarea cazanului la cosul de fum


 

3. Amplasarea corecta a cosului de fum in raport cu acoperisul


 

4. Dimensionarea corecta a cosului de fum


 

5. Pozitionarea cazanului in camera special destinata amplasarii acestuia


 

6. Instalarea cazanului pe un sistem de incalzire inchis


7. Diagrama de instalare a supapei termice cu racorduri de ¾


8. Schema de imbinare a cazanului cu un sistem de incalzire deschis


9. Verificarea inchiderii usilor

Construită din oțel de înaltă calitate, camera de ardere și partea convectivă a cazanului beneficiază de tehnologie modernă de tăiere și sudare, asigurând fiabilitate și longevitate în utilizare. Ușile pentru combustibil sunt suficient de mari pentru a permite arderea unor bucăți mari de lemn de foc, iar izolația termică din vată de sticlă asigură o eficiență energetică crescută.

Instalarea și punerea în funcțiune a centralei sunt simplificate, iar conectorii standard permit o integrare facilă în sistemul de încălzire existent. Fiecare scurgere a cazanului este testată în dublu, utilizând dispozitive și echipamente speciale pentru a asigura siguranța și calitatea produsului. Garanția oferită de producător pentru sudurile din corpul cazanului este de 5 ani, cu serviciul asigurat în timp util.

Caracteristicile tehnice ale centralei pe lemne 50 kW Termax, precum puterea nominală maximă de încălzire și temperatura maximă a cazanului, fac din acest produs o alegere excelentă pentru cei care au nevoie de o sursă de căldură puternică și eficientă. Dimensiunile și greutatea centralei permit o instalare ușoară, iar costul de livrare și procesare este rezonabil.

Alegând centrala pe lemne 50 kW Termax, veți beneficia de o soluție de încălzire fiabilă și eficientă, adaptată nevoilor dumneavoastră rezidențiale sau comerciale. Cu o calitate superioară a materialelor și o garanție solidă, această centrală termică reprezintă o investiție pe termen lung în confortul și siguranța locuinței sau spațiului comercial. Optați pentru Termax și descoperiți diferența pe care o face o centrală termică de înaltă performanță în încălzirea spațiului dumneavoastră.

Detalii

SKU
9799739199581
Categorii
Greutate
362 kg
Brand